sunnuntai 26. toukokuuta 2013

work hard, play hard ;)

Lauantaina lähettiin Fuengiroolaan shoppailemaan, ennen sitä käytiin bussilla plaza mayorissa ku tanja kävi kattomassa oisko siellä ollu yhtä mekkoo, mutta se oliki jo loppunu.. Siitä sitten lähdettiin junalla fugeen. Oltiin kuultu että siellä on tori aina lauantaisin, joten suunnattiin sinne ekana. Paikka oli täynnä ihmisiä ja myyjiä oli tosi paljon. Tori osoittautuikin aikalailla kirpputori tyyppiseksi paikaksi, joten ei kauheesti löydetty sieltä mitään, muutamat korut vaan :)


torin katu, jonka varrella oli myyjiä myymässä tavaraa

Tästä ostettiin parit korut :)

Siitä sitten jatkettiin matkaan keskustaan, kierreltiin liikkeitä ja ostettiin tuliaisia. On tullu huomattua että joka kaupungissa on aikalailla samat liikkeet: bershka, mango, stradivarius, pull&bear, zara, pimkie, shana yms. Ja keskustat on täynnä kinukauppoja (kauppoja jossa on krääsää ja vaatteita ja kiinalaiset on myymässä niitä) niitä löytyy joka kadulta ja niissä kaikissa on samat tavarat olitpa missä kaupungissa tahansa :D Kun oltiin keskusta kierretty lähettiin rantakadulle kattelemaan oisko siellä jotain kauppoja, muutama löyty, mutta sitten oli vielä suurin osa tuliaisista ostamatta joten lähettiin Miramar shoppailu keskukseen, jossa jo yks aikasempi viikonloppu oltiin. Siellä hurahti mukavasti reilu pari tuntia. Siitä sitten paikallisbussilla takas fugen keskustaan ja siitä ruokakaupan kautta bussiin ja kohti Benalmadenaa. 

Kun päästiin kämpille niin tehtiin ruokaa ja käytiin suihkussa ja laittauduttiin, lähettiin viimestä kertaa kunnolla bailaamaan squarelle! Kello oli jo melkein kaks ku päästiin sinne, paikka oli täynnä porukkaa, olihan se sentään lauantai :p Oltiin ilta meidän "työkavereitten" kanssa, paikalla oli suurin osa hotellin viihdyttäjistä ja ilta oli mukava. Ne on kaikki tosi nuoria, 20-30 vuotiaita ja kaikki aivan ihania ihmisiä niitä tulee kova ikävä! :( Ilta meni mukavasti ja nukkumaan päästiin vasta valoisan aikaan.

Sunnuntaina oli tarkotus ottaa aurinkoa, mutta kappas kummaa herättiinkin vasta siinä iltapäivä viiden aikaan :D Siinä sitten hetki oltiin kämpillä, mutta eihän meillä ollut mitään ruokaa ja kaikilla oli kova nälkä. Joten oli pakko lähteä etsimään ruokapaikkaa, käveltiin rantakatua pitkin, mutta missään niistä ei ollut oikein mieluista ruokaa, joten jatkettiin matkaa satamaan. Siellä meillä on muutama kaveri töissä ja tiedettiin että sieltä saadaan varmasti edulliset ja hyvät ruuat. Syötiin siinä ja sitten lähdettiin kiertelemään satamaa, se on tosi nätti paikka illalla! 

nälkäsinä ootettiin ruokaaaaa!

ah, mehe pizza :p

ns. sisä satama

ulko satama

käveltiin niemekkeelle kuvailee maisemia

yöllä satama on tosi nätti, ravintoloiden valot loistaa ja ne heijastuu veteen :)



Tajuttiin tuossa lauantaina että pitäs varmaan pikku hiljaa alkaa paikkailla ja punnita laukkuja, kylläpä jännitti tietää paljonko laukku painaa. Tiialla meinas olla jo vaikeuksia sovittaa kaikki tavarat laukkuun ja niinhän siinä sitten kävi että Tiia on ainut jolla laukuissa on ylipainoa :D pitää koittaa jakaa tiian tavaroita Tanjan ja Hennin laukkuihin, jotta kenenkään ei tarvitsisi maksaa ylikiloista :D Huomenna viimeinen työpäivä, ihan kauheen nopeeta menny aika :o Meillä on vielä vähän epäselvää että millä päästään lentokentälle tiistai iltana, mutta eiköhön ne asiat järjesty :)

xoxo espanjan tytöt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti