keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Ensimmäinen viikko

Saavuimme Malagan kentälle torstain ja perjantain välisenä yönä. Meitä vastassa oli kaksi miestä IPF:ltä (yhteistyökumppanimme). He olivat saapuneet hakemaan meitä pienellä punaisella autolla. Siitä ne vaikeudet sitten alkoivatkin.. Meillä oli yhteensä kuusi matkalaukkua ja meitä oli viisi ihmistä, joten emme kaikki mahtuneet pieneen autoon kerralla. Toisen miehistä piti jäädä lentokentälle odottamaan, että toinen vie meidät ja matkalaukkumme asunnollemme. Kun saavuimme asunnolle ja aukaisimme oven, meitä vastassa oli monta torakkaa ja muurahaista. Meitä ne inhotti todella paljon, mutta mies vain nauroi ja littasi niitä. Sen jälkeen hän lähti ja me jäimme kolmestaan asuntoon. Meillä oli kauhea vessahätä ja meidän vessamme kuhisi ötököitä, joten lähdimme ulos etsimään jotain aukiolevaa paikkaa. Emme löytäneet mitään, vaikka kävelimme tunnin ajan ulkona. Olimme kaikki todella väsyneitä ja hermoraunioina (huusimme, itkimme ja raivosimme keskellä kuollutta Benalmadenan kaupunkia). Tänne tulomme oli alkanut täysin päinvastoin kuin olimme kuvitelleet. Menimme allapäin takaisin asunnolle. Makuuhuone näytti todella hirveälle, joten päädyimme kaikki olohuoneen pienelle sängylle nukkumaan poikittain.

Kuva "sängystämme"


 Seuraavana aamuna parin tunnin yö unien jälkeen lähdimme kohti Malagaa, IPF:n toimistolle. Siellä valitimme heti asunnostamme Elenalle (yhteistyökumppanimme). Emme olleet syöneet pitkään aikaan mitään, joten olimme ärtyneitä. Asioille ei tehty mitään vaikka valitimme, joten aloitimme Espanjan kielen opiskelun. Pääsimme välillä käymään syömässä läheisessä kahvilassa. Oppitunnit loppuivat ja lähdimme takaisin Benalmadenaan. Koitimme saada netin asunnollemme, mutta liikkeen myyjät eivät puhuneet Englantia, eikä Elena auttanut meitä ollenkaan.

Viikonloppuna kävimme katsomassa muutamaa uutta asuntoa, mutta ne olivat vielä kauheampia kuin sen hetkinen asuntomme. Olimme masentuineita koska asioillemme ei tehty mitään. Viikonlopun sääkin oli todella kylmä, tuulinen ja sateinen. Emme pystyneet tehdä asunnollamme ruokaa, koska keittiö oli niin likainen ja täynnä muurahaisia. Kaikki kodinkoneet olivat todella likaisia tai homeessa, joten söimme pelkkää kuivaa patonkia tai kävimme ulkona syömässä.

Alkuviikosta asioillemme ei tehty edelleenkään yhtään mitään. Olimme ilman nettiä ja likaisessa asunnossa. Opiskelimme päivät Espanjan kieltä ja koitimme vauhdittaa asioidemme hoitamista kuntoon. Kun kaikki jatkui ennallaan, soitimme Suomeen opettajallemme. Hän lupasi puhua Elenan kanssa. Kävimme katsomassa taas yhtä asuntoa Elenan kanssa, mutta sekin oli huono. Tiistaina vihdoin saimme tietää että meille on löydetty uusi asunto. Kun menimme katsomaan sitä näimme että se on todella paljon parempi kuin entisemme. Vihdoin siis saimme uuden asunnon pitkän taistelun ja kiivaiden keskusteluiden jälkeen!



Nyt olemme olleet täällä vuorokauden ja paikka on hieno. Asuntomme on puhdas ja täällä ei ole ötököitä ja vihdoin saimme tehdä itse ruokaa. Ensimmäinen lämmin ateria viikkoon!
Talon sisällä on baari jossa on paljon erilaisia peli mahdollisuuksia, kuntosali, kauppa ja kauneus palveluita. Ulkona on iso allasalue jossa on monta allasta ja liukumäkiä, auringonotto alue ja baari. Joten olemme todella tyytyväisiä asuntoomme ja koko rakennukseen!

Näkymä parvekkeeltamme

Baarin pelialue

Allasalue





- Tytöt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti